Ege | Konular

ege koop'dan 2 yeni proje

Yatırımların İzmir ve ülke ekonomisine katkısının 150 milyon TL civarında olacağını söyleyen Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, “Zor durumdaki sektörlere can suyu olacağız” dedi.
Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Aralık ayında iki ayrı temel atma töreniyle, Bayraklı’da Ege Koop 25. Yıl Konutları ve Güzelbahçe’de Dört Mevsim Konakları projelerine başlayacaklarını söyledi. Ege-Koop’un yurt içinde ve yurt dışında kredi notunun yüksek olduğunu belirten Aslan, “Hiçbir bankanın anahtar teslim maliyetli projeye kredi vermediği bir ortamda bankaların tamamlanmış konutlara uyguladığı faizin de altında Ege-Koop kefaletiyle 25. Yıl Konutları ve Dört Mevsim Konakları’na uygun ödeme koşullarıyla kredi imkanı sağlayarak projelerimizi alt ve üst yapısıyla en geç 2 yılda tamamlayacağız” diye konuştu. Aslan, Bayraklı ve Güzelbahçe’de atılacak temellerin, İzmir ve ülke ekonomisine 150 milyon TL’ye yakın bir yatırımı kazandıracağına dikkat çekti, “13 Aralık saat 13.00’te Bayraklı’da Ege-Koop 25.Yıl Konutları’nın, 26 Aralık saat 13.00’te Dört Mevsim Konakları’nın temelini görkemli törenlerle atarak, ekonominin üzerine karabasan gibi çöken korku duvarını yıkacağız” dedi.

Aslan, 2-3 yıl öncesinin maliyetleri üzerinden inşaatları tamamlama hedefiyle yola çıktıklarını ve krize meydan okuyan projeleri 2 yıl gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedeflediklerini anlattı.

Yüksek kalite ve düşük inşaat maliyeti mantığyla ortakların avantajına bir süreci organize edeceklerini anlatan Ege-Koop Başkanı Aslan, “25. onur yılımzda başlattığımız iki yeni projemizde maliyetlerimizi piyasanın altında belirledik. Bu projelerde yatırım yapanlar, çok kazanacak” dedi.

395 konut ve 137 konak.

Hüseyin Aslan, 130 dönüm arazide 136 lüks konağın yapılacağı Ege-Koop Dört Mevsim Konakları ve “Türkiye’nin ilk üniversite kenti” Ege Üniversitesi ile ortaklaşa yürütülen 395 konutluk Ege-Koop 25. Yıl Konutları projelerinde kazmanın Aralık ayında vurulacağını söyledi.


Konular